اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران

امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

خبر شماره ۷۳۵۶

روابط عمومی : ارتقاع سطح بهداشتی رستورانها

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۸ , بازدید: ۲۸۸۳
قابل توجه همکاران محترم

رستوران داران گرامی : با توجه به هشدارهای بهداشتی که دریافت می شود و اینکه پیشگیری از اصول لازم و اولیه بوده لذا برای یادآوری در پیشگیری از آلودگی ها به موارد ذیل دقت فرمائید .

1-استفاده از مواد استریل کننده برای سطوح و تجهیزات و ظروف آشپزخانه با آب صد درجه با شوینده های استاندارد بیش از پیش لازم و ضروری می باشد .

2-پخت لازم و کافی برای کباب ها و دیگر غذاها توصیه می شود ( مغز پز شوند ) پس دقت به دما و زمان داشته باشیم.

3-سطوح و فضاهای رستوران که در شرایط عادی دسترسی به آنها دشوار است مثل زیر دستگاههای پخت ، گوشه های غیر دسترس فضای آشپزخانه و غیره با آب جوش و شوینده و با برس شسته شده و خشک گردد .

4-میزها و صندلی ها و دستگیرها با اسپری های استریل و ضدعفونی کننده ها روزانه چندین بار پاک شود .

5-سرویس های بهداشتی باید با مواد ضدعفونی کننده ها پاک شود درب ها دستگیره ها کاسه روشوئی دستشوئی با مایع دستشوئی و غیره حداقل روزانه دو بار استریل و با آب جوش شسته شده و خشک گردد .

6-در تهیه مواد اولیه دقت کافی شود و اینکه منبع تولید آنها مورد تائید سازمانهای بهداشتی باشد .

7-بهداشت فردی پرسنل در آشپزخانه سالن صندوق دار و پیک های تحویل غذا هر روز کنترل و هر دو ساعت دستهای پرسنل با آب گرم و شوینده و مواد ضد عفونی شسته شده و خشک گردد.

8-دقت کافی از اینکه مواد غذایی آماده و پخته شده دچار آلودگی ثانویه نشود و در محیط ولرم نگهداری نشود . پس غذاهای گرم باید در 70 درجه نگهداری و  غذاهای سرد باید در محیط 4 درجه نگهداری شود .

9-دفع زباله باید سریع انجام شود و نگهداری آن در محیط آشپزخانه برای مدت طولانی توصیه نمی گردد .

10-ارائه سس ها بصورت یکنفره باشد و در صورت عدم استفاده مشتری اگر بصورت باز و غیر بسته بندی باشد دور ریخته شود .

11-شکر قند ادویه آب لیمو و غیره بصورت عمومی و فله استفاده نشود .

12-در پخت غذاها از زنجبیل نعناع دارچین زردچوبه سیر- فلفل بیشتر استفاده شود . غذاهای با طبع گرم برای سلامتی مفید میباشد .

13-در بخش های مختلف فضاهای رستوران مایع ضدعفونی در دسترس بوده و همه استفاده کنند .

14-رعایت بهداشت فردی پرسنل در آشپزخانه و سالن پذیرائی و بقیه فضاهای رستوران تاکید می گردد و همچنین قراردادن دستمال کاغذی در دسترس کلیه پرسنل

 

روابط عمومی اتحادیه رستوران و سلف سرویس تهران 

پیوندها

تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران می باشد و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی به همراه دارد.
© rst-teh.ir All rights reserved 2016